תפוח מסוכר על מקל, נוסטלגיה במיטבה אצלכם בבית לפינוק מושלם של הילדים ביום העצמאות, בכלום זמן הכנה ובעלות נמוכה בהרבה מכל תפוח מסוכר על מקל שתקנו בחוץ! מתכון פשוט כל כך, שחובה להפתיע את הילדים בחגיגות העצמאות!
תפוח מסוכר על מקל
מתכון פשוט להכנת תפוח מסוכר על מקל ליום העצמאות
ציוד
- שיפודים
מרכיבים
- 1 קילו סוכר
- תפוחי עץ סמיט שטופים ומנוגבים
- ¼1 כוסות גלוקוזה
- צבע מאכל אדום – אפשר גם כחול
- 1 כוס מים
שלבי הכנה
- מכניסים מקל ארוך בכל תפוח, ומניחים בצד.
- מחממים סוכר בסיר, מוסיפים מים ומערבבים היטב.
- מוסיפים כוס ורבע גלוקוזה, מערבבים היטב עד לרתיחה, מורידים לחום נמוך ומערבבים מדי פעם.
- בודקים עם מדחום עד שמגיע ל-150 מעלות ומצננים במשך 3 דקות.
- מוסיפים צבע מאכל, ומערבבים היטב. בודקים היטב אם יש צורך להוסיף עוד צבע.
- טובלים את התפוחים ומניחים על נייר אפייה עם ריסוס של מעט שמן.
הערות וטיפים
מקור: תפוח מסוכר על מקל – אביבית חלילי
להשאיר תגובה