מתכון של פרוסות תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן טעימים בטירוף!
מנה שתמיד טעימה ולא משנה איזה תיבול פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם!


תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן
מתכון קל לתוספת משגעת ותיבול מטריף!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמי שתייה קרה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 10 תפוחי אדמה גורמה או 20 בייבי
- ½ כוס שמן זית או 75 גרם חמאה מומסת
- 1 כף מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף תבלין פילדלפיה
- ½ כוס פרמז'ן טחון / מגורד
שלבי הכנה
- נרתיח מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, נבשל במשך עשרים דקות, נסנן ונחתוך לחצי.
- נשים בתבנית עם נייר אפיה שמן זית או חמאה מומסת, מלח גס, פלפל שחור גרוס, צ׳ילי גרוס, תבלין פילדלפיה, פרמז׳ן ונערבב עם מברשת.
- נניח את תפוחי האדמה בצפיפות על התערובת כשהקליפה כלפי מעלה.
- נפזר עוד פרמזן בין תפוחי האדמה, ונבריש שמן זית על הקליפה.
- נאפה בתנור בחום של 230 מעלות במדף ראשון מלמטה במשך כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה נשרפים מעט מלמטה.

מקור: תפוחי אדמה קטנים בתנור מתכון מאת: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
להשאיר תגובה