מתכון של תפוחי אדמה מעוכים, במרקם משגע וטעם ממכר! תוספת מושלמת לארוחה שפשוט אי אפשר להתנגד לה!
מתכון להכנה בשיא הקלות של תפוחי אדמה מעוכים, מתובלים כראוי וממכרים ברמות אחרות.

תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת
מתכון להכנה בשיא הקלות של תפוחי אדמה מעוכים, מתובלים כראוי וממכרים ברמות אחרות.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- תפוחי אדמה קטנים זן אדום
- שמן זית
- פלפל שחור גרוס מעט
- מלח גס קורט
- צ'ילי גרוס מעט
- עלי רוזמרין טרי
שלבי הכנה
- נבשל את תפוחי האדמה בקליפתם במים רותחים עם כפית מלח למשך 35 דקות או עד לריכוך מושלם. נסנן היטב מנוזלים.
- נחמם תנור מראש לחום גבוה של 230 מעלות בתכנית אפייה רגילה.
- נסדר את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה, ונמעך אותם עם תחתית רחבה של ספל, שישתטחו אבל לא יתפרקו.
- נזלף שמן זית בנדיבות, ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח גס, מעט צ'ילי גרוס, ועלי רוזמרין טרי.
- נאפה עד הזהבה מושלמת.

מקור: תפוחי אדמה מעוכים – אריאלה גולדמן
להשאיר תגובה