הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

תפוחי אדמה בתנור שלא תפסיקו להכין

מתכון תפוחי אדמה בתנור

עם מתכון מהמם הזה תקבלו תפודים מופלאים ויפהפיים, מושלמים שלא תוכלו להפסיק להכין רק אותם!

הכנה קלילה ביותר, אפילו אין צורך לקלף, התיבול והטעם שלהם פשוט אבל מוצלח ברמות.

מתכון תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור שלא תפסיקו להכין

הדפסה
קבלו מתכון מהמם וקל ממש להכנת תפוחי אדמה בתנור מופלאים ויפהפיים ורכים בטירוף!
של: מלי מאירוב

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 20 תפוחי אדמה בייבי או 5 גדולים (מבושלים במים עד ריכוך)
  • ½ כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס מעט
  • 3 שיני שום כתוש
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס קורט
  • גרידת לימון מחצי לימון

שלבי הכנה

  • לסנן ולחתוך את תפוחי האדמה – אם השתמשתם בסוג בייבי נחתוך לחצי, אם בתפוחי אדמה גדולים נחתוך לחצי וכל חצי לחצי.
  • בתבנית עם ניר אפייה לשפוך רבע כוס שמן זית ולפזר פלפל שחור גרוס.
  • להניח את תפוחי האדמה כשהקליפה כלפי מעלה.
  • לאפות בתנור במדף הראשון על 200 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב מלמטה.
  • בקערה לערבב רבע כוס שמן זית עם שיני שום כתוש, פטרוזיליה, מלח גס וגרידת לימון.
  • כשהתפוחי האדמה יצאו מהתנור לשפוך עליהם מהתערובת, לערבב או להבריש כך שהכל יהיה מכוסה.
מתכון תפוחי אדמה בתנור
צילום: מלי מאירוב

מקור: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב