מתכון מעולה להכנת תפוחי אדמה בתנור טעימים במיוחד.
תפוחי אדמה רכים מבפנים וקראנצ’יים ופריכים מבחוץ.
תפוחי אדמה בתנור עם עשבי תיבול וסילאן
מתכון קל וקליל שכולם יכולים להכין
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- תפוחי אדמה
- מלח פלפל שחור גרוס
- שמן זית
- כורכום
- 1 כף מרק עוף
- פטרוזיליה טריה
- סילאן
שלבי הכנה
- לשלוק חצאי תפוחי אדמה במים רותחים עד להתרככות ולסנן.
- בתבנית מרופדת להניח את התפוחי אדמה ולפזר מלח.
- בקערה להכניס: שמן זית, כורכום, כף מרק עוף, פטרוזיליה טרייה.
- להוסיף כוס מים רותחים.
- לפזר מעל הכל סילאן בזיגוג , ופלפל שחור גרוס.
- להכניס לתנור ללא מכסה על 150 מעלות עד שהכל מוכן ושזוף.
מקור: אילנית כרבי
למה אבקת מרק, למה?
היי,
לא חייבים להוסיף, מה גם שהיום יש אבקות מרק איכותיות.
בהצלחה!
לא מצויין שנדרש לקלוף תפו”א, בתבנית לתנור בלי נייר אפייה סוג של רוסטר שיכיל את כמות הנוזלים…
ממליץ קצת יותר לדייק ולחדד את המתכון,שיהיה ברור לכולם..
תודה!
תציינו בבקשה כמויות לגבי השמן זית, והכורכום
דבר נוסף,,למה צריך להוסיף לקערה מים רותחים? זה רק מדלל את התבלינים..
למה אין כמויות לכל מרכיב ???