הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים

מתכון תפוחי אדמה

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד בתיבול נהדר.

תוספת נהדרת או פתיח קליל מושלם לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר.

מתכון תפוחי אדמה

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים

הדפסה
תפוחים רכים ונימוחים ויפים במיוחד בתיבול מעולה
של: איטל איטלי

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 20 תפוח אדמה קטנים מקולפים
  • 2 כפות מיונז או שמן
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • כורכום
  • תבלין גריל עוף
  • אבקת שום
  • פטרוזיליה מיובש
  • מעט תבלין פיצה

שלבי הכנה

  • נשרה את תפוחי האדמה במים רותחים כחצי שעה.
  • נסנן ונשים בקערה.
  • נערבב היטב את כל חומרי הרוטב, נעסה את התפוחים בידיים עם הרוטב.
  • נאפה בתנור על 200 מעלות טורבו עד להתרככות והזהבה. בערך 20-30 דקות.
מתכון תפוחי אדמה
צילום: איטל איטלי

מקור: תפוחי אדמה בתנור – איטל איטלי