תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים, ויפים במיוחד בתיבול נהדר.
תוספת נהדרת או פתיח קליל מושלם לצד מתבלים טעימים וסלט ירקות עשיר.
תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים
תפוחים רכים ונימוחים ויפים במיוחד בתיבול מעולה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 20 תפוח אדמה קטנים מקולפים
- 2 כפות מיונז או שמן
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- כורכום
- תבלין גריל עוף
- אבקת שום
- פטרוזיליה מיובש
- מעט תבלין פיצה
שלבי הכנה
- נשרה את תפוחי האדמה במים רותחים כחצי שעה.
- נסנן ונשים בקערה.
- נערבב היטב את כל חומרי הרוטב, נעסה את התפוחים בידיים עם הרוטב.
- נאפה בתנור על 200 מעלות טורבו עד להתרככות והזהבה. בערך 20-30 דקות.
מקור: תפוחי אדמה בתנור – איטל איטלי
להשאיר תגובה