מתכון לשניצל תירס נאגטס ממכרים שכל הילדים יזללו!
נאגטס מושלמים, שאפשר לשלב בכל ארוחה!
תירס שניצל תירס ביתי נאגטס
טעימים וממכרים שהילדים יזללו.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 קופסה תירס שימורים – 600 גרם
- 1 ביצה L
- 1 כף שמן זית
- ½ כוס קמח לבן
- ⅓ כוס קמח תירס
- ⅓ כוס פירורי לחם אני השתמשתי במוזהבים
- ½ כפית מלח
- 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
ציפוי:
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כף שומשום
שלבי הכנה
- לערבב היטב את כל הרכיבים בקערה.
- נעשה את צורת הנגאטס.
- נעזר בקערה של מים להרטיב ידיים בעת ההכנה כדי שלא יהיה דביק מדי.
- לערבב את הפירורי לחם עם כף שומשום ולצפות בהם את הקציצות.
- לסדר את השניצלים בתבנית על גבי נייר אפייה ולרסס במעט שמן על כל קציצה.
- לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות.
- לאחר 20 דקות להפוך לצד השני, לרסס בשמן ולאפות עוד 15 דקות.
מקור: שניצל תירס מתכון מאת: Clément Betty Stolper-Clément Bertrand
להשאיר תגובה