אם אתם אוהבים חצילים, זה ללא ספק המתכון בשבילכם! מתכון שמכינים בקלות יתרה ותקבלו תבשיל חצילים עשיר וטעים בטירוף, שכל מה שצריך ליד זו חלה טרייה או כל לחם שמתחשק! יכול להיות ארוחה בפני עצמה או בתור תוספת משדרגת!
תבשיל חצילים ברוטב עגבניות
מתכון פשוט לחצילים ברוטב עגבניות פיקנטי משגע
ציוד
- מסננת
מרכיבים
- 1 חציל חתוך לעיגולים
- ¼ כוס שמן
- ½ גמבה אדומה או פלפל שושקה
- ½ פלפל חריף
- 2 שיני שום חתוך
- 400 גרם קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות
- מלח
שלבי הכנה
- מטגנים במחבת עם רבע כוס שמן גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך, מוסיפים פלפל חריף, שום ומערבבים שלא יישרף.
- מוסיפים עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מל, מבשלים כמה דקות בחום נמוך, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את החציל הפרוס במסננת עם מלח במשך כשעה.
- מייבשים ומטגנים בשמן.
- מניחים את החציל המטוגן על העגבניות ואופים בתנור מחומם ב־200 מעלות במשך כרבע שעה.
הערות וטיפים
ממולץ לאכול עם חלה מתוקה או לחם.
מקור: מלי מאירוב
מוזמנים לקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב | בדף: המתכונים של מלי מאירוב
להשאיר תגובה