הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

מתכון תבשיל חצילים

מתכון להכנת חצילים ברוטב עגבניות מושלם וטעים!

חצילים עם רוטב עגבניות לצד חלה מתוקה – זה כנראה השילוב המושלם.

מתכון תבשיל חצילים

תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

הדפסה
תוספת נפלאה וטעימה לחלה מתוקה!
של: מלי מאירוב

ציוד

  • מסננת
  • סיר רחב

מרכיבים

  • 1 חציל לחתוך לעיגולים
  • ¼ כוס שמן
  • ½ גמבה אדומה או פלפל שושקה
  • ½ פלפל חריף
  • 2 שיני שום חתוך
  • 400 גרם קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות
  • מלח

שלבי הכנה

  • אופן הכנה:
  • לטגן במחבת עם רבע כוס שמן חצי גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך.
  • להוסיף למחבת חצי פלפל חריף, שני שיני שום חתוך ונערבב שלא ישרף
  • להוסיף למחבת קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מלח
  • לבשל כמה דקות על אש נמוכה – נטעם ונתקן תיבול.
  • לחתוך חציל לעיגולים ונניח במסננת עם מלח שעה.
  • לייבש עם מסננת, ונטגן בשמן.
  • להניח את החציל המטוגן על העגבניות ונכניס לתנור מחומם 200 מעלות לרבע שעה.

הערות וטיפים

ממולץ בחום! לאכול עם חלה מתוקה או לחם.
מתכון תבשיל חצילים
צילום: מלי מאירוב

מקור: מלי מאירוב | מוזמנים בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב | בדף: המתכונים של מלי מאירוב