הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

תבשיל דגים לשבת בטעם נדיר

מתכון תבשיל דגים

אין יותר מתאים לארוחת שבת שלא נשכחת מתבשיל דגים זה שישאיר את כולם מופתעים עם פה מלא ובטן עוד יותר!

אז קבלו מתכון לתבשיל דגים לשבת שמקבל שילוב טעמים נדיר של המיון ירק צבעוני ומרענן, לצד נתחי פילה עסיסיים.

מתכון תבשיל דגים

תבשיל דגים לשבת בטעם נדיר

הדפסה
בהכנה פשוטה ביותר עם חווית אכילה מדהימה
של: תהילה ימין

ציוד

  • סיר רחב

מרכיבים

  • 4 פילה אמנון מושרים בקערה עם לימון שעה
  • 1 גמבה אדומה חתוכות לרצועות
  • 1 גמבה כתומה חתוכות לרצועות
  • 2 עגבניות רכות אדומות
  • 1 ראש שום מקולף
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 2 גזר לפרוסות
  • 1 צרור כוסברה קצוץ בלי הגבעולים

תבלינים:

  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

שלבי הכנה

  • לשים על הגז סיר סוטאז׳ עם שתי כוסות חד פעמי קר שמן חמניות.
  • לשים את כל הירקות בלי הכוסברה (אפשר להפחית מכמות השמן עד לחצי כוס, רק לשים לב להוסיף מים למתכון שלא יחסר נוזלים).
  • לטגן היטב היטב, ואז לשים 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור.
  • לערבב היטב היטב ולאחר מכן לשים 2 כוסות מים.
  • לערבב עד שהמים והשמן יתמזגו ואז נשים כפית מלח.
  • לחכות שיבעבע ואז נסדר את הפילה אמנון עם העור כלפי הירקות.
  • לנער בעדינות את הסיר לצדדים כדי שהרוטב יגע ויכסה את הדגים. לבשל רק 10 דקות.

הערות וטיפים

הסוד הוא לשים שעה על הפלטה לפני הגשה. להגיש עם חלה וסלטים בצד.
מתכון תבשיל דגים
צילום: תהילה ימין

מקור: דגים לשבת – תהילה ימין