אינטריה – ארוחת ערב קלילה וטעימה באפס מאמץ.
מתכון להכנת תבשלי אינטריה – אטריות עם בצל מטוגן וכורכום.
תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה)
מתכון שחובה שתלמדו להכין.
ציוד
- מחבת רחבה
מרכיבים
- 1 בצל גדול
- ¼ כף כורכום
- 1 כף מרק עוף
- ½ כפית פלפל שחור
- ¼1 כפות פפריקה
- 1 חבילה אטריות רחבות 400 גרם
שלבי הכנה
- לטגן בצל גדול חתוך לקוביות עד שמזהיב.
- להוסיף רבע כף כורכום וכף אחת של מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור ורבע כף פפריקה.
- לטגן כדקה אחת את כל התבלינים עם הבצל.
- להוסיף כחצי סיר מים ולהרתיח.
- להוסיף שקית איטריות רחבות ולבשל כעשר דקות עד רבע שעה, ולכבות.
- כשהמים מצטמצמים נכבה את הגז.
מקור: אביבה ממן
מה זה חצי סיר מים???
מטסיפים לתוך הבצל ½ כוס מים???
או בנפרד מרתיחים את האיטריות?
לא ברור
היי שוש,
לאחר טיגון הבצל עם התבלינים, ממלאים את הסיר במים עד חציו.
בהצלחה!