5 דקות של הקפצה ויש לכם שעועית ירוקה משגעת שתשדרג כל מנה ואת הארוחה בכלל! מתכון שמכינים במהירות שיא לתוספת עשירה בערכים תזונתיים וסגולות שיש רק לשעועית ירוקה! תוספת קטנה שעושה הבדל גדול ומשמעותי!
שעועית ירוקה מוקפצת
שעועית ירוקה מוקפצת, שמכינים ב־5 דקות בלבד
מרכיבים
- 1 ראש שום פרוס
- 1 כף שמן קוקוס
- 1 שקית שעועית ירוקה – 600 גרם
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית שמן שומשום
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שומשום קלוי
שלבי הכנה
- חולטים את השעועית במים עד רתיחה, דוקרים ומוודאים שהיא עדיין קריספית.
- מטגנים שום עם כף שמן קוקוס, מוסיפים את השעועית ויתר הרכיבים ומקפיצים.
- מוסיפים שומשום לפני הגשה.
מקור: נתי כפיר
להשאיר תגובה