הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

שניצל תירס ביתי קל ומהיר

מתכון שניצל תירס

קבלו מתכון של שניצל תירס ביתי קל ומהיר במיוחד.

שניצל שאפשר לטגן או לאפות ומצטיין במראה זהוב ופריך להפליא.

מתכון שניצל תירס
צילום: גילה ומשה מוגמי
מתכון שניצל תירס

שניצל תירס ביתי בטעם נהדר

הדפסה
שניצל כל כך קל להכנה – מושלם לצמחונים.
של: גילה ומשה מוגמי

ציוד

  • מחבת לטיגון / תבנית אפיה
  • מעבד מזון

מרכיבים

  • 2 קופסאות שימורי תירס 550 גרם לקופסה
  • 2 ביצים L
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 14 כפות פירורי לחם

שלבי הכנה

  • נסנן את המים משימורי התירס ונטחן אותו במעבד מזון – נטחן חלקית כך שיישארו קצת גושים של תירס.
  • נוסיף 2 ביצים גדולות, כוס קמח רגיל, כפית מלח, 4 כפות שמן זית ו-6-7 כפות פירורי לחם.
  • נערבב הכל ונאחד לעיסה אחידה.
  • נשמן מעט את הידיים, נצפה שוב ב-6-7 כפות פירורי לחם ושומשום ונטגן.
  • ניתן לטגן או לאפות בתנור עם מעט שמן מעל בערך 25 דקות על 180 מעלות.

הערות וטיפים

את התירס מומלץ לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים.
שימו לב, שיש פעמיים פירורי לחם – פעם ראשונה בהכנת העיסה עצמה, ובפעם השנייה בציפוי שלפני האפייה או הטיגון.
מתכון שניצל תירס
צילום: גילה ומשה מוגמי

מקור: גילה מוגמי | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם שלה