קבלו מתכון של שניצל תירס ביתי קל ומהיר במיוחד.
שניצל שאפשר לטגן או לאפות ומצטיין במראה זהוב ופריך להפליא.


שניצל תירס ביתי בטעם נהדר
שניצל כל כך קל להכנה – מושלם לצמחונים.
ציוד
- מחבת לטיגון / תבנית אפיה
- מעבד מזון
מרכיבים
- 2 קופסאות שימורי תירס 550 גרם לקופסה
- 2 ביצים L
- 1 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן זית
- 14 כפות פירורי לחם
שלבי הכנה
- נסנן את המים משימורי התירס ונטחן אותו במעבד מזון – נטחן חלקית כך שיישארו קצת גושים של תירס.
- נוסיף 2 ביצים גדולות, כוס קמח רגיל, כפית מלח, 4 כפות שמן זית ו-6-7 כפות פירורי לחם.
- נערבב הכל ונאחד לעיסה אחידה.
- נשמן מעט את הידיים, נצפה שוב ב-6-7 כפות פירורי לחם ושומשום ונטגן.
- ניתן לטגן או לאפות בתנור עם מעט שמן מעל בערך 25 דקות על 180 מעלות.
הערות וטיפים
את התירס מומלץ לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים.
שימו לב, שיש פעמיים פירורי לחם – פעם ראשונה בהכנת העיסה עצמה, ובפעם השנייה בציפוי שלפני האפייה או הטיגון.
שימו לב, שיש פעמיים פירורי לחם – פעם ראשונה בהכנת העיסה עצמה, ובפעם השנייה בציפוי שלפני האפייה או הטיגון.

מקור: גילה מוגמי | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם שלה
להשאיר תגובה