במתכון המושלם הזה של שניצל בתנור, אפשר ליהנות מנתח עסיסי מעולה גם בלי טיגון בכלל.
אז קבלו מתכון מעולה של שניצל בתנור עם טיפ מנצח שחייבים לנסות, כי בסוף תוכלו להתענג על שניצל בתנור קריספי וטעים.

שניצל בתנור (עם טיפ גאוני לקריספיות מושלמת)
אפייה קצרה ויש לכם מנה מהממת וממכרת
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- פרוסות שניצלים
- ביצה
- פירורי לחם
- מעט שמן
שלבי הכנה
- לערבב טוב טוב את נתחי השניצלים עם ביצה.
- בכלי נפרד ושטוח לשפוך פירורי לחם.
- לתבל אותם במה שאוהבים – שומשום, מלח, אבקת שום וכו'.
- טיפ: לשפוך מעט שמן לפירורים, ונערבב טוב טוב עד שנוצר כאילו חול ים לח מעט.
- לקחת נתח שהיה מושרה בביצה ונטבול בפירורי הלחם.
- להניח על מגש עם נייר אפייה ונאפה על 200 מעלות בערך חצי שעה.

מקור: לאה טל
על איזה מצב בתנור?
היי חיה,
אפייה רגילה. בהצלחה!