מתכון המושלם בשבילכם – מהיר, קליל והכי מהמם של שטרודל תפוחים מעולה בהכנה קצרה וקלילה.
שטרודל תפוחים לעצלנים מכינים מבצק עלים מוכן והכי קל לעבודה.
שטרודל תפוחים לעצלנים – מהיר, קליל והכי טעים שיש
שטרודל בהכנה קצרה וקלילה בטעם עסיסי ומופלא
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 חבילה בצק עלים 1 קילו
למלית:
- 1 תפוח חתוך לקוביות קטנות
- ½1 כפות סוכר לבן
- 1 חופן צימוקים
- ½1 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 1 חופן אגוזי מלך קצוצים
- מעט מיץ לימון
- מעט קינמון
שלבי הכנה
- נערבב את כל חומרי המלית וטועמים שהכל מאוזן.
- ניקח רצועת בצק עלים בערך 35X40 ס"מ, נסמן ל-3 חלקים אבל לא נחתוך.
- נחתוך לרצועות ברוחב 1 ס"מ משני צידי הבצק ושמים באמצע את מלית התפוחים.
- נקלע רצועות אחת על השנייה.
- נבריש בביצה טרופה מעורבבת עם כף אחת מי ברז ונפזר מעל שבבי שקדים או מעט סוכר וקינמון.
- נאפה בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות.
- לאחר האפייה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר.
מקור: ליהי קרויץ
להשאיר תגובה