הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

שטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש

מתכון שטרודל תפוחים

קבלו קינוח הכי קלאסי שיעשה לכם את כל ארוחת הבוקר וישדרג אותה במתיקות שתשאיר אתכם עם חיוך על הפנים למשך כל היום!

קבלו מתכון של שטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש, עם בצק חלומי בפריכות עדינה המשודך למלית תפוחים עשירה עם נגיעות של קינמון.

מתכון שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש

הדפסה
קבלו מתכון של קינוח הכי קלאסי שיעשה לכם את כל ארוחת הבוקר וישדרג אותה במתיקות.
של: אסנת אילוז

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 40 גרם חמאה 25 גרם שמן
  • 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 5 כפות שמנת מתוקה אפשר שמנת צמחית
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון אפשר בלי
  • צימוקים לא חובה

שלבי הכנה

  • בסיר על אש נמוכה להמיס את החמאה וסוכר עד להמסה אחידה.
  • לאחר מכן להוסיף את התפוחים ונערבב יחד למשך 2-3 דקות.
  • להוסיף את השמנת מתוקה והקינמון ונערבב למשך עוד 5 דקות בערך. אחרי זאת נסיר מהאש ונצנן.
  • לפרוס את הבצק עלים ונחתוך למלבנים שווים.
  • על כל מלבן באמצע, להניח תפוחים בלי רוטב! לכל אורכו נקפל את הבצק ונמרח את הרוטב שנשאר
  • להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
  • לצנן ונפזר אבקת סוכר.
מתכון שטרודל תפוחים
צילום: אסנת אילוז

מקור: שטרודל תפוחים וקינמון – אסנת אילוז