משתדרגים מהשניצל הרגיל שתמיד מכינים והפעם מתענגים על השווארמה טעימה והכי מושלמת שיש שאין סיכוי שמפספסים!
קבלו מתכון של שווארמה ביתית שמכינים בקלי קלות, המתקבלת בעסיסיות מטריפה טעימה ועם רכות חלומית.
שווארמה ביתית בקלי קלות
ציוד
- מחבת טפלון / פלנצ'ה
מרכיבים
- 1 קילו שווארמה נקבה
- 50 גרם שומן כבש מומלץ
- ½ כף תבלין בהרט
- ½ כף חוואיג' למרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
שלבי הכנה
- לשטוף וננקה את השווארמה (משאירים אותם שלמים). לתבל עם כף שמן ונמרח אותם מכל הצדדים.
- לחמם מחבת טפלון או פלנצ'ה. להוסיף את השומן הכבש או השמן ונצלה את חתיכות השווארמה השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
- להוציא לקרש חיתוך ונפרוס לפרוסות דקות דקות.
- להחזיר למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש.
מקור: שווארמה – נועם זיגדון
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
שלומות,
המתכון הרצ”ב , כותב במצרכים שוארמה נקבה, בפירוט ההכנה, פרגיות,
התבלבל?
היי דודי,
הכוונה לשווארמה נקבה, הפרגיות זו טעות. תודה רבה ששמת לב!!