השווארמה הכי מושלמת שיש שאין סיכוי שמפספסים!
קבלו מתכון לשווארמה ביתית ומעולה שמכינים בקלי קלות.
שווארמה ביתית בקלי קלות
עסיסיות מטריפה בטעם מושלם
ציוד
- מחבת טפלון / פלנצ'ה
מרכיבים
- 1 קילו שווארמה נקבה
- 50 גרם שומן כבש מומלץ
- ½ כף תבלין בהרט
- ½ כף חוואיג’ למרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
שלבי הכנה
- לשטוף ולנקות את השווארמה (משאירים אותם שלמים).
- לתבל עם כף שמן ונמרח אותם מכל הצדדים.
- לחמם מחבת טפלון או פלנצ'ה.
- להוסיף את השומן הכבש או השמן ולצלות את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
- להוציא לקרש חיתוך ולפרוס לפרוסות דקות דקות.
- להחזיר למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש.
- מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה.
מקור: שווארמה – נועם זיגדון
להשאיר תגובה