קבלו צלחת אליפות במתכון הכי קל וטעים של רצועות חזה עוף במחבת עם בצל מטוגן.
בתוספת תפוחי אדמה או פירה, פיתה רכה או חלה טרייה, עם טחינה או סלטים רעננים.

רצועות חזה עוף עם בצל מטוגן
מתכון קל וטעים של רצועות חזה עוף עם בצל מטוגן – נתחים עסיסיים ורכים שלעוף משובח.
ציוד
- מחבת רחבה
מרכיבים
- 4 בצלים
- חזה עוף חתוך לרצועות
- מלח קורט
- פלפל שחור רגיל וגרוס מעט
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית תבלין לשווארמה
- 1 כפית תבלין גריל עוף
- כורכום קורט
- ⅓ כוס שמן
שלבי הכנה
- מטגנים את הבצלים עד קבלת צבע שחום ונניח בצד.
- מטגנים את חזה העוף ומתבלים במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף, כפית פפריקה אדומה, כפית פפריקה מעושנת, כפית תבלין לשווארמה, כפית תבלין גריל עוף, קורט כורכום.
- מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.
- מגישים בתוספת צ'יפס בתנור ופיתות ויש לכם הסנדוויץ' המושלם.

מקור: מורן תורג׳מן
מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם
להשאיר תגובה