קבלו מתכון הכי קל וטעים של רצועות חזה עוף במחבת עם בצל מטוגן .
נתחים עסיסיים ורכים בטירוף של עוף משובח, מתובלים בתבלינים מלאי ארומה.
רצועות חזה עוף עם בצל מטוגן
מתכון הכי קל וטעים מיוחד
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 4 בצלים
- רצועות חזה עוף
- מלח
- פלפל שחור רגיל וגרוס
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית תבלין לשווארמה
- 1 כפית תבלין גריל עוף
- קורט כורכום
- ⅓ כוס שמן
שלבי הכנה
- לטגן את הבצלים עד קבלת צבע שחום ונניח בצד.
- לטגן את חזה העוף ונתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף, כפית פפריקה אדומה, כפית פפריקה מעושנת, כפית תבלין לשווארמה, כפית תבלין גריל עוף, קורט כורכום.
- להוסיף את הבצל ונערבב היטב.
- מגישים לצד צ’יפס בתנור ופיתות ויש לכם הסנדוויץ’ המושלם.
מקור: מורן תורג׳מן
מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם
איך מרככים את העוף? חזה עוף תמיד יוצא יבש
היי טורין,
הסוד הוא לטגן אותו ממש עד שהוא מוכן ולא מעבר לכך. אגב, במחבת הסיכוי לייבש חזה עוף הוא יחסית נמוך במיוחד אם יש רוטב.
בהצלחה!
היי לא צוין במתכון כמות חזה העוף
היי אייל,
קילו, קילו וחצי.
בהצלחה!