קבלו מתכון להכנת רולדת שוקולד וניל הכי פשוטה להכנה.
רולדה טעימה בשילוב בצק רך ונעים במלית קרם וניל עשיר.
רולדת שוקולד וניל הכי פשוטה וטעימה
הכי פשוטה להכנה וטעימה
מרכיבים
לבסיס:
- 8 ביצים
- 8 כפות סוכר
- ½1 שקיות אינסטנט פודינג שוקולד רצוי המריר 120 גרם
לקצפת:
- 1 גביע שמנת 250 מ"ל
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג 80 גרם
לגנאש שוקולד:
- ½1 חבילות שוקולד מריר 150 גרם
- 1 כוס שמנת מתוקה כוס פלסטיק חד פעמית
שלבי הכנה
- להפריד את הביצים. להקציף את החלבון עם הסוכר עד לקצף יציב מאוד .
- להוסיף את החלמון והאינסטנט בתנועות עטיפה.
- למרוח מעט שמן על נייר אפיה, שמים על גבי תבנית תנור גדולה, שופכים את הבלילה ומשטחים.
- להכניס לאפייה למשך 25 דקות בחום של 170 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש לחלוטין.
- מיד לאחר שנוציא מהתנור, לקחת נייר אפייה חדש ולהפוך את הבסיס עם נייר האפייה על גבי נייר האפייה החדש, ואז "מקלפים" בעדינות את נייר האפייה העליון (שאיתו אופים את העוגה).
- לגלגל את הרולדה עם נייר האפייה החדש עליו מונחת העוגה ולעטוף במגבת עד שהעוגה מתקררת.
הכנת הקצפת:
- להקציף את כל המרכיבים יחד, ולשטח על העוגה.
הכנת גנאש שוקולד :
- להמיס את כל המרכיבים יחד, ואז למזוג על העוגה.
מקור: רולדת שוקולד וניל – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
להשאיר תגובה