רולדת וניל טעימה רכה ומדהימה נימוחה ועסיסית, מכינים מבצק טרי ומתוק עם מלית קצפת מלטפת עם וקונפיטורת אוכמניות משגעת.
רולדה חלומית ומרשימה שתדהים כל מי שטועם , מכינים בקלי קלות ואז נותר רק לקצור עוד ועוד מחמאות!

רולדת וניל עם קצפת לשבת
רולדה חלומית ומרשימה שתדהים כל מי שטועם
ציוד
- כוס חד פעמית קרה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 10 ביצים
- 1 אפיה
- 1 וניל
- חצי כוס שמן
- 100 גרם סוכר
- 2 כוסות של קמח 200 מ"ל
לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 פודינג
- 1 כוס חלב
- מעדן 778 של פירות יער
שלבי הכנה
- להקציף את הביצים וסוכר ובהדרגה נוסיף סוכר עד שזה מוקצף טוב והתערובת מתנפחת (מיקסר חזק).
- לקפל את הקמח בהדרגה לתערובת חלקה ונחלק לשתי תבניות גדולות, נאפה על נייר אפיה.
- אופים על 170 מעלות למשך 15 דקות גג ואז מוציאים, נחכה שתי דקות ואז נגלגל ונפתח אחרי 3 דקות
- נכין קצפת על ידי הקצפת החומרים לקרם ונמרח באמצע.
- מוסיפים מעדן 778 של פירות יער לשדרוג.

מקור: תהילה לוי
להשאיר תגובה