קבלו מתכון להכנת רולדת בצק עלים נדירה .
עוגה המשתדכת למלית שוקולד מילקה מושחת בטעמי אוראו מפנקים.
רולדת בצק עלים עם שוקולד
חווית טעמים משגעת בהכנה קלה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 1 חבילה בצק עלים של זוגלובק מופשר
- שוקולד מילקה אוראו או כל שוקולד אחר שאוהבים
- שקדים פרוסים
שלבי הכנה
- לחתוך אחרי הפשרה, את הבצק למלבן.
- להניח חבילת השוקולד מילקה השלמה באמצע המלבן, חותכים את הצדדים לרצועות ועוטפים את השוקולד בצורת צמה.
- למרוח בביצה מעל ומפזרים שקדים פרוסים.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך, עד להזהבה יפה.
- לצנן ולחתוך .
- אפשר לפדר באבקת סוכר.
מקור: רולדת בצק עלים – ענת חן
להשאיר תגובה