הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

רולדות גבינה רכות בטעם מושלם

מתכון רולדת גבינה

קבלו מתכון להכנת רולדות גבינה טעימות וחלומיות .

רולדה עם טעמי גבינה עשירים ומענגים ביותר.

מתכון רולדת גבינה
צילום: צפנת קורדובה
מתכון רולדת גבינה

רולדות גבינה רכות בטעם מושלם

הדפסה
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
של: צפנת קורדובה

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • מיקסר
  • תבנית אינגליש קייק

מרכיבים

  • 1 קילו קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 150 גרם חמאה / מחמאה / מרגרינה. חתוכות לקוביות
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים פושרים

למילוי:

  • 1 חבילה גבינה טוב טעם 200 גרם
  • 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
  • 500 גבינה לבנה 5% לסנן עם חיתול בד למשך שעה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל

שלבי הכנה

  • להכניס לקערה קטנה את השמרים עם כוס מים פושרים למשך 5 דקות.
  • להכניס לקערת המיקסר את הקמח וסוכר ולערבב דקה.
  • להוסיף בהדרגה את השמרים עם המים. ואז את הביצים והחמאה וללוש למשך 10 דקות.
  • להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות.
  • לסנן את הגבינה הלבנה עם חיתול בד למשך שעה – לוקחים ושופכים לתוך חיתול וסוגרים אותו ושמים במסננת ומתחת קערה קטנה שהנוזלים ייזלו לשם.
  • לערבב את כל חומרי המילוי ביחד עד לאיחוד.
  • לחלק את הבצק ל-5 או 6 יחידות, וכל חתיכה מרדדים למלבן ושמים גבינה באמצע.
  • לחתוך בצדדים ומקפלים מכל צד.
  • למרוח ביצה מעל הרולדות .
  • להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20 דקות בערך ואז להוציא.
מתכון רולדת גבינה
צילום: צפנת קורדובה

מקור: רולדות גבינה – צפנת קורדובה