קבלו מתכון להכנת רולדות גבינה טעימות וחלומיות .
רולדה עם טעמי גבינה עשירים ומענגים ביותר.
רולדות גבינה רכות בטעם מושלם
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- מיקסר
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 1 קילו קמח
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- 150 גרם חמאה / מחמאה / מרגרינה. חתוכות לקוביות
- 3 ביצים
- 1 כוס מים פושרים
למילוי:
- 1 חבילה גבינה טוב טעם 200 גרם
- 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
- 500 גבינה לבנה 5% לסנן עם חיתול בד למשך שעה
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף תמצית וניל
שלבי הכנה
- להכניס לקערה קטנה את השמרים עם כוס מים פושרים למשך 5 דקות.
- להכניס לקערת המיקסר את הקמח וסוכר ולערבב דקה.
- להוסיף בהדרגה את השמרים עם המים. ואז את הביצים והחמאה וללוש למשך 10 דקות.
- להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות.
- לסנן את הגבינה הלבנה עם חיתול בד למשך שעה – לוקחים ושופכים לתוך חיתול וסוגרים אותו ושמים במסננת ומתחת קערה קטנה שהנוזלים ייזלו לשם.
- לערבב את כל חומרי המילוי ביחד עד לאיחוד.
- לחלק את הבצק ל-5 או 6 יחידות, וכל חתיכה מרדדים למלבן ושמים גבינה באמצע.
- לחתוך בצדדים ומקפלים מכל צד.
- למרוח ביצה מעל הרולדות .
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20 דקות בערך ואז להוציא.
מקור: רולדות גבינה – צפנת קורדובה
להשאיר תגובה