הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קרקרים מלוחים מתכון קל ב-3 מרכיבים

מתכון קרקרים

קרקרים מלוחים בהכנה ביתית קלה ב 3 רכיבים בלבד! ממכרים שיתחסלו בדקות בודדות.

מתכון קל להכנה של קרקרים ממכרים מושלמים לנשנוש או לצד מגש סלטים עשיר בארוחת בוקר מפנקת. 

מתכון קרקרים

קרקרים מלוחים מתכון קל ב-3 מרכיבים

הדפסה
קרקרים מלוחים בהכנה ביתית קלה ב 3 רכיבים בלבד! ממכרים שיתחסלו בדקות בודדות.
של: גל צרור

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל

מרכיבים

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס מים

שלבי הכנה

  • לחמם תנור ל-190 מעלות.
  • לערבב הכל לבצק אחיד, ושהבצק מתגבש, להוסיף כפית מלח, שומשום, וקצח. לערבב עד שכל התוספות יבלעו לתוך הבצק.
  • לחלק את הבצק לשלושה חלקים בעזרת מערוך ולרדד לעלה לא דק ולא עבה.
  • לשפוך שומשום וקצח (לא חייב קצח) ואז להעביר עם המערוך שידבק לבצק.
  • לקחת סכין ולחתוך את הבצק לשורות, ואז להעביר לתבנית עם נייר אפיה על גבי הנייר אפיה ולחתוך למשולשים. (אם חותכים על השיש, הבצק יקרע).
  • להכניס לאפיה בערך חצי שעה עד שהקרקרים משנים את הצבע שלהם לשחומים, ואחרי 20 דקות לוקחים כפית ומערבבים אותם.
  • לאחר מכן לתת להם המשך אפיה עד שמוכנים.
  • להוציא מהתנור ולתת להם להתקרר כך הם נהיים קשים יותר.
מתכון קרקרים
צילום: גל צרור

מקור: קרקרים מתכון מאת גל צרור