קרקרים מלוחים בהכנה ביתית קלה ב 3 רכיבים בלבד! ממכרים שיתחסלו בדקות בודדות.
מתכון קל להכנה של קרקרים ממכרים מושלמים לנשנוש או לצד מגש סלטים עשיר בארוחת בוקר מפנקת.
קרקרים מלוחים מתכון קל ב-3 מרכיבים
קרקרים מלוחים בהכנה ביתית קלה ב 3 רכיבים בלבד! ממכרים שיתחסלו בדקות בודדות.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- ¾ כוס שמן
- ¾ כוס מים
שלבי הכנה
- לחמם תנור ל-190 מעלות.
- לערבב הכל לבצק אחיד, ושהבצק מתגבש, להוסיף כפית מלח, שומשום, וקצח. לערבב עד שכל התוספות יבלעו לתוך הבצק.
- לחלק את הבצק לשלושה חלקים בעזרת מערוך ולרדד לעלה לא דק ולא עבה.
- לשפוך שומשום וקצח (לא חייב קצח) ואז להעביר עם המערוך שידבק לבצק.
- לקחת סכין ולחתוך את הבצק לשורות, ואז להעביר לתבנית עם נייר אפיה על גבי הנייר אפיה ולחתוך למשולשים. (אם חותכים על השיש, הבצק יקרע).
- להכניס לאפיה בערך חצי שעה עד שהקרקרים משנים את הצבע שלהם לשחומים, ואחרי 20 דקות לוקחים כפית ומערבבים אותם.
- לאחר מכן לתת להם המשך אפיה עד שמוכנים.
- להוציא מהתנור ולתת להם להתקרר כך הם נהיים קשים יותר.
מקור: קרקרים מתכון מאת גל צרור
להשאיר תגובה