10 דקות ויש לכם את ה-פינוק של היום – גביניות משגעות לשבת ולכל יום שכל אחד יכול להכין בשיא הקלות מבצק שמרים בפריכות מושלמת העוטף מלית גבינה עשירה במיוחד. מעדן מהמם שתמיד מגרה במראה זהוב ומפתיע את כולם בשילוב טעמים מענג
קרקרים בריאים משיבולת שועל
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- ¾ כוס קמח
- 1 כוס קוואקר שיבולת שועל
- ½ כוס שומשום אפשר לשים 1/4 קצח ו-1/4 שומשום
- ½ כוס גרעיני חמניה
- ½ כוס גרעיני דלעת
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
- ½ ליטר מים מהברז 2 כוסות מים
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת בלילה נוזלית יחסית.
- מחממים תנור ל־160 מעלות מראש.
- יוצקים את הבלילה לתבניות מרופדות בנייר אפייה כך שמתקבלת שכבה דקה.
- אופים כ־20 דקות ומסמנים ריבועים קטנים או משולשים בעזרת סכין או גלגלת פיצה. אופים עד קבלת צבע חום, בערך 50 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור, עוברים על החיתוכים ומצננים רבע שעה. לאחר מכן אופים עוד 5 דקות כך הם נשארים קראנצ’יים.
מקור: קרקרים – אוה לוי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
להשאיר תגובה