הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קרואסון שמרים שוקולד עננים

מתכון קראסון

קרואסונים משגעים ורכים שאי אפשר להפסיק לאכול.

קבלו מתכון של קרואסון שמרים ביתי ומושלם אווריריות רכות ומופלאות.

מתכון קראסון

קרואסון שמרים שוקולד עננים

הדפסה
מספק חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
של: יפה זערור

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

לבצק:

  • 1 קילו קמח לחלה חברת שטיבל
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 2 ביצים שלמות
  • 200 גרם חמאה 1 חבילה בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות חלב
  • קמצוץ מלח

למילוי:

  • שוקולד מריר או חלב 100 גרם

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים

שלבי הכנה

  • ללוש למשך לפחות 10 דקות במיקסר את כל מרכיבי הבצק.
  • נתפיח התפחה כפולה. אפשר גם לילה במקרר.
  • נחלק לכדורים וכל כדור פותחים לצורת עיגול וחתכים באמצע. לרבע ומשולש.
  • נמלא בפס שוקולד חלב/מריר ומגלגלים.
  • נמרח מעל ביצה, ונסדר בתבנית במרווחים. נתפיח שעה וחצי.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 20 דקות בערך, עד להזהבה.
  • נוציא ונמרח בסירופ סוכר שמרתיחים לפני כן.
מתכון קראסון
צילום: יפה זערור

מקור: קרואסון שוקולד – יפה זערור