אם גם אתם מכורים לקרואסונים משגעים ורכים אז תתכוננו להתענג עם מתכון נדיר זה שישאיר אתכם משוגעים!
מתכון של קרואסון שמרים ביתי ומושלם המקבלות אווריריות ורכות מופלאת, וממולא בשוקולד עשיר שנמס בפה.


קרואסון שמרים שוקולד עננים
קבלו חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבצק:
- 1 קילו קמח לחלה חברת שטיבל
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות שמרים
- 2 ביצים שלמות
- 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 2 כוסות חלב
- קורט מלח
למילוי:
- שוקולד מריר / חלב
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
שלבי הכנה
- ללוש למשך לפחות 10 דקות במיקסר את כל מרכיבי הבצק.
- להשאיר להתפחה כפולה. אפשר גם לילה במקרר.
- לחלק לכדורים וכל כדור לפתוח לצורת עיגול ולחתוך באמצע. לרבע ומשולש.
- למלאות בפס שוקולד חלב/מריר ולגלגל.
- למרוח מעל ביצה, ומסדרים בתבנית במרווחים. לתת שעה וחצי התפחה.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 20 דקות בערך, עד להזהבה.
- להוציא ולמרוח בסירופ סוכר שמרתיחים לפני כן.

מקור: קרואסון שוקולד – יפה זערור
מה הכוונה לחתוך לרבע ומשולש
היי מירי,
מצאנו עבורך סרטון שמדגים איך מגלגלים את הבצק. בהצלחה!!
התפחה כפולה זה אומר להתפיח פעם ראשונה ולהוריד אויר ושוב להתפיח?