מתכון של קציצות תפוחי אדמה וגזר נדירות וטעימות המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ ברכות מושלמת.
קציצות מענגות וטעימות שמתאימות לתוספת שגונבת את ההצגה על השולחן, או כארוחה בפני עצמן.
קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות
מרכיבים
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 בצלים גדולים
- 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 3 גזרים בינוניים
- 4-5 שיני שום
- 3 כפות שומשום
- 3 כפות פירורי לחם
- 5 ביצים L
- פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 1 כף כמון
- מלח קורט
שלבי הכנה
- נגרד בפומפייה גסה את התפוחי אדמה בנוסף לגזר והבצל.
- נפזר לאחר מכן מעליהם את המלח, ונניח בצד למשך 10 דקות שיפרישו נוזלים.
- נסחט היטב, ואז נוסיף את שאר המצרכים.
- נטגן בשמן משני הצדדים.
- אפשר גם לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
מקור: קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
להשאיר תגובה