קציצות הירק הכי טעימות שלא תצליחו להפסיק להכין!
קציצות תפוחי אדמה וגזר נדירות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.
קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות
קריספיות מטריפה עם טעם מושלם
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 בצלים גדולים
- 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 3 גזרים בינוניים
- 4-5 שיני שום
- 3 כפות שומשום
- 3 כפות פירורי לחם
- 5 ביצים L
- פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 1 כף כמון
- מלח
שלבי הכנה
- לגרד בפומפיה גסה את התפוחי אדמה בנוסף לגזר והבצל.
- לפזר מעליהם את המלח, ומניחים בצד למשך 10 דקות שיפרישו נוזלים.
- לסחוט היטב, ואז מוסיפים את שאר המצרכים.
- לטגן בשמן משני הצדדים. אפשר גם לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
מקור: קציצות תפוחי אדמה וגזר מעולות – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
להשאיר תגובה