מתכון של לביבות קישואים מטריפות, קיציות, טעימות וקלות להכנה, ושזופות ושחומות.
עם ריח ממכר של כוסברה, נענע ובצל, הבשרנות הטעימה והפריכה של הקישואים והמראה המגרה שלהן יגרמו לכם לזלול אותן ישר מהמחבת.
קציצות קישואים מטוגנות עם בצל ירוק
אין יותר מושלם בקיץ מאשר לאכול מנה קלילה וכיפית של קציצות קישואים מטוגנות עם בצל ירוק ונענע.
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 5 קישואים גדולים
- ½1 כפית מלח
- 1 חופן נענע
- 1 חבילת כוסברה חתוכה קטן וסחוטה מנוזלים
- 1 חבילת בצל ירוק חתוך קטן וסחוט מנוזלים
- 2 בצלים מגורדים וסחוטים
- 3 שיני שום חתוכות קטן
- 6 כפות פירורי לחם
- 1 כפית אגוז מוסקט
- כפית פלפל שחור
- מלח קורט
- 2 ביצים
שלבי הכנה
- נגרד את הקישואים, נפזר עליהם כפית וחצי מלח, ונניח על מסננת להגרת נוזלים.
- נחתוך נענע, כוסברה, ובצל ירוק ונסחט מנוזלים. נגרד בצלים ולסחוט נוזלים.
- נשטוף את הקישואים דרך המסננת, נסחט היטב ולערבב את כל שאר המרכיבים, ואם צריך להוסיף עוד כף פירורי לחם.
- נכניס למקרר לשעה ואז נטגן.
מקור: אבי שריד
להשאיר תגובה