הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות קבב שמכינים בכלום זמן

מתכון קציצות קבב מושלמות לארוחת צהריים או ערב, שכל המשפחה תזלול! מתכון קל ומהיר לקציצות עם טעם משגע ומרקם עסיסי במיוחד שאפילו הילדים לא יתעקשו על הקטשופ. טוב, נו, לא באמת, אבל הן טעימות גם עם קטשופ!

קציצות קבב

קציצות קבב עסיסיות

הדפסה
מתכון קל ומהיר לקציצות קבב שאף אחד לא ירצה לוותר
של: סמדר חי

מרכיבים

  • 1 קילו בשר בקר טחון
  • מעט שומן כבש קצוץ גס לא חייב רק מי שאוהב
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 תפוח אדמה קטן מקולף מגורד בחורים הכי קטנים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף גדושה כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות

שלבי הכנה

  • מערבבים היטב בקערה גדולהבשר הטחון, השומן כבש הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה , התפוח אדמה המגורד, הבצל הקצוץ, התבלינים והשמן במשך כ־5 דקות עד לחיבור הטעמים.
  • למי שיש מעבד מזון – ניתן לשים במעבד מזון את הבצל, הפטרוזיליה, התפוח אדמה, השומן כבש, השמן והתבלינים לקצוץ היטב במעבד ולערבב עם הבשר טחון היטב עד לחיבור הטעמים.
  • יוצרים את הקבבים ומעבירים למקפיא למשך שעה.
  • צולים על גריל פחמים במשך כ-5 דקות או עד שהבשר מושחם היטב.
  • ניתן להכין גם בתנור או במחבת.
קציצות קבב
צילום: סמדר חי


מקור: קציצות קבב – סמדר חי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה סודות המטבח של אמא!