הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות עוף תוניסאיות רכות (הכי מהירות!)

מתכון קציצות עוף

קציצות עוף מטוגנות וטעימות, בנוסח תוניסאי! מתכון לקציצות עוף שמכינים במהירות ובקלות וכל המשפחה תתמכר עוד לא תספיקו לסיים לטגן והן יתחסלו!

מנה עיקרית וטעימה שלא צריך תוספת ליד! בטוח שאם טעמתם קציצות טוניסאיות פעם, אתם ודאי יודעים שממש כדאי לכם להכין אותם!

מתכון קציצות עוף

קציצות עוף תוניסאיות רכות

הדפסה
מתכון לקציצות עוף שמכינים במהירות ובקלות וכל המשפחה תתמכר עוד לא תספיקו לסיים לטגן והן יתחסלו!
של: מירי גולני

ציוד

  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
  • 2 ביצים מבושלות-קשות, חתוכות לקוביות
  • ½ כוס סולת
  • 1 צרור כוסברה קצוצה. אפשר במקום – פטרוזיליה/שמיר
  • ½1 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פפריקה

שלבי הכנה

  • נערבב את כל הרכיבים עד קבלת עיסה אחידה.
  • נוסיף מלח לפי הטעם.
  • ניצור קציצות בצורה של קובה ונטגן בשמן עמוק.

הערות וטיפים

נחפש גרסה בריאה יותר? נמרח מעט שמן על חלק העליון של הקציצות, נאפה 15 דקות, עד להזהבה, נוציא מהתנור (זהירות חם) נהפוך ונחזיר לתנור ואופים עוד 10-15 דקות עד שהקציצות זהובות, נוציא מהתנור ונגיש.
לאוהבי החריף – אפשר להוסיף לעיסה מעט צ’ילי חריף.
מתכון קציצות עוף
צילום: שרית יצחקי

מקור: Miri Golani