קציצות עוף זה אחד המאכלים שפשוט אפשר לאכול כמו צ’יפס ולא לשים לב שהן מתחסלות! קבלו מתכון לקציצות ממכרות במיוחד, עשירות בחלבון, שמכינים בקלות וללא ביצים. ניתן גם לאפות בתנור, ואיך שלא תכינו – הילדים יזללו בהנאה!
קציצות עוף ממכרות
מתכון קל ומהיר לקציצות עוף שילדים יזללו
מרכיבים
- ½ קילו חזה עוף טחון
- 3 תפו”א למעוך לפירה
- ½ כוס סולת לא מבושל, לא לדאוג לא ירגישו בקציצות זה היופי
- 1 בצל מטוגן
- פטרוזליה קצוץ מטוגן ללא גבעולים
- שמיר קצוצים מטוגנים ללא גבעולים קצוץ מטוגן ללא גבעולים
תיבול:
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- קארי לפי הטעם
- גריל עוף לפי הטעם
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים.
- מוסיפים את רכיבי התיבול ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן חם ובאש נמוכה.
- מכינים קציצות בידיים רטובות ומטגנים כל קציצה עד הזהבה.
הערות וטיפים
יוצא מצוין גם באפייה: – אופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך עשר דקות מכל צד או לחלופין להפוך ברגע שמתחילות להזהיב. חשוב לא לייבש את הקציצות.
מקור: איטל איטלי
להשאיר תגובה