קציצות עוף מטוגנות עם ציפוי קריספי שישגע את הילדים! מתכון פשוט וקל, שאפשר להכין גם בימים עמוסים ולא תאמינו איזו חגיגה תהיה לכם בבית! קציצות ממכרות במיוחד, שאפשר גם להקפיא ולא יהיה ילד שיוכל לסרב להן!
קציצות עוף מטוגנות עם ציפוי קריספי
מתכון קל ומהיר לקציצות עוף מטוגנות שהילדים יזללו
מרכיבים
- 2 קילו חזה עוף טחון
- 3 בצלים
- 2 צרורות כוסברה
- 1 ביצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף מלח
- 1 כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור או לבן
- לציפוי:
- פירורי לחם
- 1 כף כמון
שלבי הכנה
- טוחנים במג’ימיקס אבצל וכוסברה, מוסיפים לחזה העוף עם כל המרכיבים. מערבבים ויוצרים עיגולים,
- טובלים בפירורי לחם עם כף כמון, ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- סופגים את השמן המיותר בנייר מגבת.
הערות וטיפים
מקור: שרון הרוש
להשאיר תגובה