קציצות כרובית ממכרות במיוחד, שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליהן! מתכון שלוקח פחות מ־10 דקות הכנה ויש לכם את הנשנוש הכי ממכר שיש, לצד מבחר רטבים שאוהבים! קציצות רכות ועסיסיות במרקם משגע וטעם שאין שני לו!
קציצות כרובית מטוגנות קלות להכנה
מתכון קל ומהיר לקציצות כרובית הכי ממכרות שיש
מרכיבים
- 1 ראש כרובית
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- 2 כפות קמח
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור קורט
- אגוז מוסקט קורט
שלבי הכנה
- חותכים את ראש הכרובית, מנקים היטב ומבשלים במים עד ריכוך.
- מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים.
- מוסיפים את יתר הרכיבים וממערבבים היטב.
- מחממים שמן במחבת (אין צורך בשמן עמוק) מעבירים מן הבלילה לתוך השמן ומטגנים משני הצדדים.
הערות וטיפים
ניתן גם לאפות את הקציצות עם מעט תרסיס שמן. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה קצת משומן, לוקחים ביחד מהתערובת ויוצרים קציצות בגודל אחיד, מסדרים אותן בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות בחום 180 מעלות. בשלב הבא יש להפוך ולאפות עוד 5 דקות. להיזהר לא לייבש.
מקור: הילה סמוכה רשתי (@hila_rashti)
להשאיר תגובה