הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות ירק טוניסאיות עסיסיות (פרווה)

מתכון קציצות ירק

מתכון להכנת קציצות טוניסאיות שמכונות ע"י המאמות והסבתות כפיתות.

קציצות ירק פרווה (אפשר גם עם עוף) שיבואו מושלם כתוספת לכל ארוחה.

מתכון קציצות ירק
צילום: קורל כהן ממו
מתכון קציצות ירק

קציצות ירק טוניסאיות עסיסיות בטירוף (פרווה!!)

הדפסה
קציצות ירק פרווה – כפיתות
של: קורל כהן ממו

ציוד

  • מעבד מזון
  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • ½ חבילה פטרוזיליה
  • ½ חבילה כוסברה
  • ½ חבילה שמיר
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים
  • 6 שיני שום
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כוס סולת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות גדולות פפריקה
  • 1 כפית ראס אל חנות

שלבי הכנה

  • במעבד מזון או בסכין לקצוץ את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר לחתיכות גסות ולשפוך לקערה.
  • באותו מעבד מזון להכניס את השום, הבצל ותפוחי האדמה ולטחון גס ולהוסיף לקערה.
  • להוסיף את התבלינים, הביצים והסולת.
  • ללוש טוב את העיסה עד למרקם אחיד.
  • לחמם שמן, נגלגל עיגולים, למעוך טיפה ולשים בשמן עד שהכפיתות משחימות.

הערות וטיפים

אם רוצים אפשר להוסיף חזה עוף.
מתכון קציצות ירק
צילום: קורל כהן ממו

מקור: קציצות ירק – קורל כהן ממו