מתכון של קציצות ירק זהובות וטעימות ברמות מתפוחי אדמה, גזר, קישואים, לטיגון או לאפייה.
קל להכנה הכי מתאים לנשנוש דיאטטי בלי להתפשר על הטעם. רק בזהירות לא לחסל ישר מהמחבת לפה!

קציצות ירק ב-10 דקות
מתכון של קציצות ירק טעימות שנחטפות בשנייה! לא רק לצמחוניים, שכולם אוהבים אותן.
ציוד
- מחבת לטיגון / תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 2 גזר
- 2 קישוא
- 2 תפוחי אדמה
- 1 בצל גדול
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח
- ¾ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק עוף
שלבי הכנה
- נגרד בפומפייה את הירקות.
- נערב ואז מוסיפים את הביצים, קמח, ותבלינים.
- נטגן או נאפה בתנור על 180 מעלות עד שהקציצות משחימות (כ-20 דקות בערך).

להשאיר תגובה