קציצות ירק משגעות וממכרות, שמכינים בקלות שיא וצושלמות בכל ארוחה! מתכון של לביבות אפויות בתנור, עשויות מקישואים ודלעת וכל ביס מהן מזין וטעים! כל כך טעימות, שאפילו הילדים לא ירגישו בהבדל! קלות ומהירות להכנה!
קציצות ירק בתנור, קלות להכנה, מזינות וממכרות
מרכיבים
- דלעת – חתיכה לא גדולה
- 2 קישואים
- 2 גזר
- 2 בצל
- צרור כוסברה
- צרור פטרוזיליה
- 2 ביצים
- מעט כורכום
- מעט כמון
- מעט פלפל שחור
- מעט פפריקה מתוקה
- מלח לפי הטעם
- מעט מרק עוף
- 2 כפות פירורי לחם
שלבי הכנה
- מגרדים או קוצצים את הירקות.
- סוחטים מכל הנוזלים ומוסיפים את שאר המרכיבים.
- מסדרים מהתערובת עיגולים שטוחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה משומן.
- אופים ב־190 מעלות במשך כרבע שעה, הופכים את הקציצות ואופים עשר דקות נוספות.
מקור: דינה איתיאל
להשאיר תגובה