הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

מתכון קציצות

לא משנה באיזה סוג קציצות אתם מעדיפים, בפני קציצות ירק בתנור מופלאות כאלה לא תצליחו לעמוד!

מתכון של לביבות ירק טעימות ביותר עם תפוח אדמה מבושל ושילוב קישואים, גזר ובשר טחון עסיסי.

מתכון קציצות

קציצות ירק בתנור עם בשר טחון

הדפסה
מתכון של לביבות ירק טעימות ביותר עם תפוח אדמה מבושל ושילוב קישואים, גזר ובשר טחון עסיסי.
של: אילנה לוי

ציוד

  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 3 קישואים
  • 4 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה קצוצה חופן
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • ¾ כוס קוואקר
  • 2 ביצים

שלבי הכנה

  • לגרד בפומפייה את הקישואים, גזרים, תפוחי אדמה, ובצל, ונוסיף את חופן הפטרוזיליה.
  • להעביר את הירקות למסננת ונוסיף להן כפית מלח, ואז נערבב ונניח שעה שיגירו הנוזלים.
  • לסחוט היטב מכל הנוזלים ונוסיף את הבשר בקר טחון, קוואקר, ביצים, כפית שטוחה פלפל שחור וחצי כפית פלפל לבן.
  • כעת לערבב היטב את כל העיסה ונעבירה למקרר לספיגת הטעמים.
  • ניצור קציצות שטוחות ונניח אותן על נייר אפיה משומן מעט.
  • לאפות ב-180 מעלות עד שמזהיבים בערך 35 דקות. אין צורך להפוך.
מתכון קציצות
צילום: שרית יצחקי

מקוראילנה לוי