הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות ירק מלאות בטעם לפסח

מתכון קציצות לפסח

מתכון להכנת קציצות ירק טעימות לפסח.

קציצות מלאות בירק בריא ועשבי תיבול מעולים.

מתכון קציצות לפסח

קציצות ירק טעימות לפסח

הדפסה
מתכון מפורט לקציצות טעימות
של: מני רחמים

ציוד

  • מחבת

מרכיבים

  • 5 ביצים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 בצלים בינוניים
  • 1 צרור גדול מאוד של פטרוזיליה
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
  • 1 כף קמח / קמח מצות לפסח

שלבי הכנה

  • להרתיח את תפוחי האדמה עד לריכוך, ואז מקלפים אותם ומגרדים בפומפייה.
  • לקלף את הבצלים ולגרד אותם בפומפייה, וסוחטים היטב מנוזלים.
  • לשטוף את הפטרוזיליה היטב ואז לקצוץ דק.
  • בקערה גדולה, לערבב את הביצים עם שאר מצרכי המתכון לבלילה אחידה.
  • לחמם שמן במחבת רחבה וגדולה ולצקת כף מבלילת הקציצות.
  • לטגן את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד להשחמה.

הערות וטיפים

שדרוגים לקציצות:
אפשר להוסיף לתערובת הירק גם קישוא מגורד ומעט גבינה בולגרית קשה מגורדת.
מומלץ מאוד להוסיף כ-200 גרם חזה עוף קצוץ דק דק.
מתכון קציצות לפסח
צילום: מני רחמים

מקור: קציצות ירק טעימות לפסח – מני רחמים