בשר הודו טעים ורך, שפע של ירק טרי, לישה קלה, טיגון קצר, בלי צורך בביצה ובפירורי לחם, ויש לכם את זה,
ארוחת צהריים מהירה וקלה שתבוא מושלם לצד סלט, צ'יפס, תפוחי אדמה או בכריך טעים!
קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות
מחפשים מתכון לארוחת צהריים מהירה וקלה? לכו על קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות.
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- ½ קילו הודו טחון
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- ½ צרור שמיר קצוץ
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 1 גזר מגורד דק
- 1 בטטה בינונית מגורדת דק
- 1 בצל קצוץ אפשר לטגן קצת לפני
- ½ כף מלח הימלאיה גרוס
- ½ כפית שחור גרוס
- 1 כף שמן זית
שלבי הכנה
- נשים היטב את כל התערובת עד לקבלת מסה אחידה ודביקה.
- ניצור מהתערובת עיגולים שטוחים מעט בעובי של כחצי ס"מ.
- נצרוב את הקציצות על מחבת פסים משני הצדדים.
- הקציצות אמורות להיות עסיסיות, ולכן יש להיזהר לא לייבש אותן מדי, ולכך, לא מומלץ לאפות בתנור.
- העיסה דביקה וזה בסדר – כך מתקבלות קציצות רכות ועסיסיות במיוחד.
מקור: נתי כפיר
להשאיר תגובה