קבלו מנה משגעת שתסדר לכם את השבת עם קציצות הדגים המדהימות האלה שיקפיצו לכם את הבית!
שיא השלמות בעסיסיות מטריפה ובאיזון טעמים מדויק, המבושלות ברוטב פיקנטי המקפיץ את הטעמים ברמות.
קציצות דגים שיעשו לכם את השבת
מתכון להכנת קציצות דגים עסיסיות מטריפות עם טעם משגע וממכר
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- ½ קילו דג טחון לוקוס / נסיכת הנילוס / סלמון
- 2 צרורות כוסברה קצוצה
- 1 ראש שום קלוף לשיניים
- פלפל חריף לפי הטעם
- 1 גזר פרוס לטבעות
- 1 תפוח אדמה פרוס לטבעות
- 3 גמבות פרוס לטבעות
- 1 לימון פרוס
תבלינים:
- פפריקה מתוקה לפי הטעם
- פפריקה חריפה לפי הטעם
- כורכום מעט
- פלפל שחור מעט
- 1 כף אבקת מרק עוף
- מלח קורט
שלבי הכנה
- בסיר משומן נטגן את הירקות ונוסיף את הפפריקה המתוקה והחריפה לפי הטעם.
- נוסיף מעט כורכום ופלפל שחור וכף אבקת מרק עוף.
- נטגן למשך 4 דקות ונוסיף כוס מים רותחים. נבשל על להבה גבוהה עד לרתיחה.
- בתערובת הדגים נניח כף פפריקה, מעט מלח, כורכום, ופלפל שחור ונערבב היטב.
- ניצור קציצות ומכניסים לסיר.
- נוריד את האש ללהבה נמוכה ונבשל כרבע שעה.
- נפזר מעל כוסברה ומכסים לעוד 2-3 דקות.
מקור: קציצות דגים – לירוז ארביב
להשאיר תגובה