מתכון מעולה של קציצות דגים קל, מהיר ומיוחד ביותר להכנה מידית ממש עכשיו במטבח!
מתכון מדויק בדיוק כמו שהכינו אז בבתי הספר, עם שינוי קטן שמשנה את המנה ובגדול!

קציצות דגים מעולות כמו של פעם
מתכון הכי מושלם קל ומהיר להכנה.
ציוד
- מג׳ימיקס
- מחבת לטיגון
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 קילו פילה קפוא של בקלה או קל דג לבחירתכם
- 2 בצלים גדולים
- ½ צרור פטרוזיליה
- 4 שיני שום
- 2 ביצים גדולות
- ½ כוס חצי כוס קמח
- ½ כפית סודה לשתיה
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 2 כפות מיץ לימון
- מעט קליפת לימון מגורדת משדרגת ומעדנת את טעם הדגים
- 1 כפית סוכר
- מלח לפי הטעם
שלבי הכנה
- נוסיף פילה קפוא, בצל, פטרוזיליה ושום.
- נטחן הכל במג׳ימיקס, ודואגים לסחוט את כל הנוזלים, בעזרת מסננת או בעזרת בד חיתול.
- נעביר את התערובת לקערה, נוסיף ביצים, קמח, סודה לשתייה, פלפל שחור, כמון, מיץ לימון, מעט קליפת לימון מגורדת, סוכר ומלח.
- נערבב הכל היטב.
- ניתן לתערובת מנוחה של שעה.
- ניצור קציצות יפות ונטגן עד להזהבה מכל צד.

שלום אילנה. הוראות הכנה – סעיף 1- לא ברור !! . עוד דג , עוד בצל ?? בבקשה הסבר.
תודה .שבת שלום