הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בשר עם אפונה עם סוד

מתכון קציצות בשר

מתכון של קציצות בשר עם אפונה מבושלות ברוטב אדום לא יכולות אף פעם לאכזב, אבל אם רוצים ליהנות ממנה מנחמת ועוד יותר מושלמת.

ברוטב אדום משגע, תיבול גמבות ושום ריחני וגרגירי אפונה בשרניים – תקבלו מנת קציצות בקר הורסת שתתאים לכל ארוחה.

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר עם אפונה עם סוד

הדפסה
מתכון קל ופשוט של קציצות בשר עם אפונה מבושלות ברוטב אדום לא יכולות אף פעם לאכזב.
של: אבי שריד

ציוד

  • מחבת רחבה

מרכיבים

  • שמן זית
  • 2 גמבות חתוכות לרצועות
  • 10 שיני שום שלמות
  • כף פפריקה אדומה
  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל חתוך קטן
  • ביצה
  • 1 חופן שמיר
  • 2 פרוסות לחם רטוב וסחוט
  • ½ כוס סולת
  • ½ כוס מים חמים
  • פפריקה לפי הטעם
  • פלפל שחור מעט
  • אגוז מוסקט מעט
  • קינמון מעט
  • מלח קורט
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים חמים
  • אפונה

שלבי הכנה

  • לטגן את הגמבות חתוך לרצועות והשום עם כף גדושה פפריקה.
  • לקחת את הבשר הטחון ולהוסיף את הבצל החתוך, ביצה, שמיר, פרוסות לחם סחוט, וחצי כוס סולת עם חצי כוס מים חמים.
  • לתבל בשאר התבלינים, נערבב היטב ונכניס למקרר לחצי שעה.
  • להוסיף לגמבות כף גדושה רסק עגבניות ו-3 כוסות מים חמים, נוציא את הבשר.
  • לעשות קציצות עגולות ונכניס לסיר שהרוטב כבר רותח.
  • להוסיף אפונה ולבשל כ-40 דקות על אש נמוכה.
מתכון קציצות בשר
צילום: אבי שריד

מקור: אבי שריד