הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בשר עם אטריות ברוטב משודרג

קבלו מתכון להכנת קציצות בשר רכות קל ברוטב,

תבשיל אטריות המשודרג עם קציצות בשריות.

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר עם אטריות

הדפסה
מתכון מעולה בהכנה קלה
של: טל דוידוב

ציוד

  • סיר רחב

מרכיבים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 3 כפות קמח מצה אפשר פירורי לחם במקום
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית אבקת שום

לרוטב:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כוסות מים
  • 1 חבילת אטריות דקות 400 גרם
  • 1 כף מלח שטוחה

שלבי הכנה

  • לטגן את הבצל וכאשר יזהיב להוסיף את התבלינים ואת המים ולהתחיל בבישול.
  • בעוד התבשיל מתחמם להכין את הקציצות.
  • הכנת הקציצות פשוטה למדי, כל שיש לעשות זה לערבב את כל הרכיבים יחדיו.
  • ניתן להכין קציצות עגולות בעזרת כפות הידיים ולשים בעדינות בתוך התבשיל הרותח.
  • לבשל את הקציצות 30 דקות. מה שנעשה זה ניתן להן להתבשל 20 דקות בטרם נוסיף את האטריות.
  • לאחר הוספת האטריות לבשל במשך 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה עם נייר אפייה ומכסה.
  • יתכן כי יש צורך להוסיף מים במהלך התהליך.
מתכון קציצות בשר
צילום: טל דוידוב

מקורTali Davidov