קבלו מתכון להכנת קציצות בשר רכות קל ברוטב,
תבשיל אטריות המשודרג עם קציצות בשריות.
קציצות בשר עם אטריות
מתכון מעולה בהכנה קלה
ציוד
- סיר רחב
מרכיבים
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 גבעולי סלרי קצוצים דק
- 3 כפות קמח מצה אפשר פירורי לחם במקום
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 2 כפות שמן
- 1 כפית אבקת שום
לרוטב:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 כפות שמן
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 4 כוסות מים
- 1 חבילת אטריות דקות 400 גרם
- 1 כף מלח שטוחה
שלבי הכנה
- לטגן את הבצל וכאשר יזהיב להוסיף את התבלינים ואת המים ולהתחיל בבישול.
- בעוד התבשיל מתחמם להכין את הקציצות.
- הכנת הקציצות פשוטה למדי, כל שיש לעשות זה לערבב את כל הרכיבים יחדיו.
- ניתן להכין קציצות עגולות בעזרת כפות הידיים ולשים בעדינות בתוך התבשיל הרותח.
- לבשל את הקציצות 30 דקות. מה שנעשה זה ניתן להן להתבשל 20 דקות בטרם נוסיף את האטריות.
- לאחר הוספת האטריות לבשל במשך 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה עם נייר אפייה ומכסה.
- יתכן כי יש צורך להוסיף מים במהלך התהליך.
מקור: Tali Davidov
להשאיר תגובה