קבלו מתכון של קציצות בשר עסיסיות וטעימות המתקבלות ברכות מטריפה עם טעם עשיר ומושלם במיוחד.
מוגש לצד תוספת חומוס וטחינה וסלט ירקות מרענן, ונהנים מארוחה מלאה ומשביעה שתמיד מרשימה את כל מי שטועם!
קציצות בשר מושלמות שכל הילדים אוהבים
ציוד
- מחבת פסים
מרכיבים
- ½ קילו בשר טחון אפשר בקר ועוף ביחד
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 בצל גדול
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 1 ביצה
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- 1 כפית כמון
- 1 כף מרק עוף
- 2 כפות שמן
שלבי הכנה
- נכניס את הבשר לקערה.
- נגרד במגרדת את התפוחי האדמה, גזר ואת הבצל.
- נסחט אותם נוציא את הנוזלים ונוסיף לקערה.
- נקצוץ את הפטרוזיליה ונוסיף לקערה.
- נחתוך את הבצל ירוק לטבעות קטנות ונוסיף לקערה.
- נוסיף את הביצה ואת התבלינים ואת השמן ונערבב היטב עד לאיחוד.
- נרסס שמן במחבת וכשהמחבת חמה ניצור כדור קציצה ואז נמעך לקציצה שטוחה.
- נטגן משני הצדדים ונגיש לצד תוספת וסלט ירקות.
מקור: קציצות בשר – מרי שרעבי. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד
להשאיר תגובה