מתכון להכנת קציצות בשר ברוטב עם במיה.
תבשיל ממכר של קציצות בשר ברוטב עגבניות.
קציצות בשר ברוטב עם במיה
מנה צבעונית טעימה ומרשימה
ציוד
- סיר רחב
מרכיבים
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון
- ½ חבילה כוסברה
- 1 בצל מגורד
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- ½ כפית תבלין
לרוטב:
- 1 בצל קטן
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית תבלין לקציצות
- 1 רסק קטן 400 גרם
- ½ קופסה עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות
- 2 כוסות מים רותחים
- ½ חבילה במיה
- 1 כפית מרק עוף
- פפריקה מתוקה לפי הטעם
שלבי הכנה
קציצות:
- להכין את הקציצות על ידי ערבוב טוב של כל החומרים.
- לאחסן בינתיים במקרר.
רוטב:
- לטגן את הבצל ולהוסיף את שאר החומרים לרוטב חוץ מהמרק עוף.
- לערבב היטב ונביא לרתיחה.
- להנמיך ונוסיף את המרק עוף.
- לטגן את הקציצות טיגון קל ומוסיפים לרוטב.
- לבשל חצי שעה עד 40 דקות.
- להוסיף כוסברה קצוצה לקישוט.
מקור: יפה דודיאן
להשאיר תגובה