הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בשר ברוטב עגבניות עם במיה

מתכון קציצות בשר

מתכון להכנת קציצות בשר ברוטב עם במיה.

תבשיל ממכר של קציצות בשר ברוטב עגבניות.

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר ברוטב עם במיה

הדפסה
מנה צבעונית טעימה ומרשימה
של: יפה דודיאן

ציוד

  • סיר רחב

מרכיבים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • ½ חבילה כוסברה
  • 1 בצל מגורד
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כפית תבלין

לרוטב:

  • 1 בצל קטן
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית תבלין לקציצות
  • 1 רסק קטן 400 גרם
  • ½ קופסה עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות
  • 2 כוסות מים רותחים
  • ½ חבילה במיה
  • 1 כפית מרק עוף
  • פפריקה מתוקה לפי הטעם

שלבי הכנה

קציצות:

  • להכין את הקציצות על ידי ערבוב טוב של כל החומרים.
  • לאחסן בינתיים במקרר.

רוטב:

  • לטגן את הבצל ולהוסיף את שאר החומרים לרוטב חוץ מהמרק עוף.
  • לערבב היטב ונביא לרתיחה.
  • להנמיך ונוסיף את המרק עוף.
  • לטגן את הקציצות טיגון קל ומוסיפים לרוטב.
  • לבשל חצי שעה עד 40 דקות.
  • להוסיף כוסברה קצוצה לקישוט.
מתכון קציצות בשר
צילום: יפה דודיאן

מקוריפה דודיאן