הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בשר בקר קלות שכולם יאהבו!

קציצות בשר

קציצות בשר בקר משגעות שכל המשפחה תזלול בארוחה וקשה יהיה להמתין לסיום הטיגון! מתכון פשוט לקציצות מתובלות היטב וממכרות ברמות שאפשר לאכול אותן גם קרות! מושלמות להכנה לארוחת צהריים באמצע השבוע ובימים עמוסים!

קציצות בשר

קציצות בשר בקר משגעות

הדפסה
מתכון פשוט לקציצות בשר ממכרות במיוחד
של: אריאלה גולדמן

מרכיבים

  • ½ קילו בשר צלעות טרי טחון יחד עם השומן שלו – חשוב מכיוון שמעניק עסיסיות
  • ½ צרור פטרוזיליה לקצוץ דק
  • ½ צרור כוסברה לקצוץ דק
  • 1 בצל גדול לגורר גס
  • 2 שיני שום קצוץ דק
  • 1 תפוח אדמה לגורר גס
  • 1 פלפל ירוק טרי חריף לחתוך דק דק – ניתן להכין בלי אם מכינים לילדים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי קמח מצה או פירורי לחם שלא בפסח
  • מלח קורט
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 2 כפות קוקה קולה

שלבי הכנה

  • מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים עד איחוד.
  • מחממים רבע כוס שמן במחבת טיגון.
  • מרטיבים ידיים ומכינים קציצות שמנמנות (אפשר ארוכות או עגלגלות).
  • מנמיכים ללהבה בינונית (תמיד לטגן על בינונית ולא גבוהה כדי שפנים הקציצות יטוגן בצורה מושלמת).
  • בכל פעם מטגנים 4 יחידות בו זמנית עד שמזהיב משני הצדדים.
קציצות בשר
צילום: Ariella Goldman


מקור: Ariella Goldman