הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בשר בקר אווריריות וטעימות 

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר בקר – קציצות אווריריות וטעימות שאי אפשר להמתין שיהיו מוכנות כדי לזלול אותן!

מתכון פשוט ברור וקל להכנה, הקציצות מתובלות בטעם ויוצאות במרקם אוורירי שממש כיף לאכול!

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר בקר

הדפסה
קציצות בשר טעימות ואווריריות במיוחד. מתכון פשוט להכנה שכל הילדים אוהבים לאכול.
של: אריאלה גולדמן

מרכיבים

  • ½ קילו  בשר צלעות טרי  טחון יחד עם השומן שלו – חשוב מכיוון שמעניק עסיסיות
  • ½ צרור פטרוזיליה לקצוץ דק
  • ½ צרור כוסברה לקצוץ דק
  • 1 בצל גדול לגורר גס
  • 2 שיני שום קצוץ דק
  • 1 תפוח אדמה לגורר גס
  • 1 פלפל ירוק טרי חריף לחתוך דק דק – ניתן להכין בלי אם מכינים לילדים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי קמח מצה או פירורי לחם שלא בפסח
  • מלח קורט
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 2 כפות קוקה קולה

שלבי הכנה

  • בקערה אחת גדולה מערבבים את המצרכים עד לאיחוד.
  • מחממים רבע כוס שמן במחבת טיגון.
  • מרטיבים את הידיים ומכינים קציצות שמנמנות (אפשר ארוכות או עגלגלות).
  • מנמיכים את האש ללהבה בינונית (תמיד לטגן על בינונית ולא גבוהה כדי שפנים הקציצות יטוגן בצורה מושלמת).
  • בכל פעם מטגנים 4 יחידות בו זמנית עד שמזהיב משני הצדדים.
מתכון קציצות בשר
צילום: אריאלה גולדמן

מקורAriella Goldman